Noutăți editoriale de la Meteor Press

Editura Meteor Press anunță câteva noutăți editoriale care vor sosi de la tipar în această săptămână, atât volume pentru adulți, cât și pentru copii.

noutăți editoriale

„Alte povestiri cu tâlc” – autor Rodica Chiriacescu, ilustrații Victoria Raţă

Alte întâmplări din copilărie, și mai ales multe povești auzite de la bunica, se înghesuie din nou în mintea Fetiței și îi cer să fie și ele spuse nepoților.

Într-adevăr, ar merita s-o facă, nu doar pentru că sunt frumoase, ci pentru că bunica, o femeie isteață, știa să ticluiască poveștile pe care le citise odinioară sau le născocise chiar ea. În așa fel, încât, ei copiii, să afle din ele o mulțime de învățături folositoare pentru viață: să fie buni și cinstiți, să nu mintă, să dea o mână de ajutor atunci când e nevoie, să-și îndeplinească întotdeauna promisiunile, să fie perseverenți, să apere adevărul și dreptatea și, mai ales, să-și iubească și să-și prețuiască părinții.

„Cum să îmbrățișezi un arici. 12 metode pentru a relaţiona cu un adolescent” – Brad Wilcox, Jerrick Robbins

Se ştie că perioada adolescenţei este una dificilă atât pentru copii, cât şi pentru părinţii care au impresia că totul le scapă de sub control. Adolescenţii par la fel de plini de ţepi şi de neprietenoşi precum aricii, însă trecând dincolo de această aparenţă agasantă, părinţii pot ajunge treptat, în 12 paşi de bază, să deprindă principiile şi atitudinile ce îi pot ajuta să stabilească o relaţie bună cu copiii lor.

„Gata de luptă” – Ollie Ollerton

Cum să-ți asumi un angajament și-ți atingi obiectivele? Cum pui capăt amânărilor și ezitărilor care-ți alimentează îndoiala de sine? Cum să înveți să fii curajos în toate aspectele vieții tale?

În cartea sa, Ollie povestește cum și-a schimbat viața și transmite lecțiile pe care le-a învățat, de la găsirea scopului și vizualizarea rezultatului, până la abandonarea obiceiurilor proaste și stabilirea de noi rutine pozitive. Sfaturile sale contribuie la depășirea propriilor obstacole pentru a ajunge la o concentrare și un potențial superior.

Barry Eilser – „John Rain. Pactul asasinilor”

John Rain s-a retras din activitate și de aceea curiozitatea îi este stârnită când i se propune o misiune misterioasă: să aranjeze trei decese „naturale” pentru un milion de dolari. Însă una dintre ținte este o femeie, iar John are reguli stricte care-l opresc să asasineze femeile.

Ce nu știe el este că femeia e o polițistă aflată pe urmele unei rețele care se ocupă cu pornografia infantilă, care-l cunoaște pe Dox. Iar când John se întâlnește cu ea și cu Dox, și apoi apar Kanezaki, Delilah, Horton și alții, începe o misiune de neuitat din Japonia în Seattle, și de la Washington la Paris.

Share