Teatrul Godot își deschide porțile pe 4 iunie

Godot Cafe Teatru devine Teatrul Godot și își va relua activitatea vineri, 4 iunie, în cadrul Palatului Bragadiru din București. 

Teatrul Godot

Teatrul Godot se redeschide, astfel, după o așteptare de trei ani. În acest timp, spectacolele sale au fost găzduite de spații alternative. Spațiul în care teatrul se redeschide, Palatul Bragadiru, va include o sală de teatru și de evenimente amplă, elegantă. În plus, vor exista un restaurant și o grădină spațioasă. Palatul Bragadiru este situat pe Calea Rahovei, nr. 147-153.

Teatrul Godot este un spațiu cultural aparte. Nu doar prin susținerea teatrului și artelor independente, ci și datorită conceptului de teatru de vară. Acesta amintește de celebrele grădini Union sau Oteteleşeanu, din Bucureștiul anilor 1900. De asemenea, teatrul are propria trupă de actori, selectați printr-un concurs la care au participat 200 de artiști.

Teatrul va monta, în continuare, producții proprii, dar va găzdui, de asemenea, și spectacole invitate. Producțiile proprii și actorii teatrului au continuat să fie prezenți în spațiul cultural românesc și în cei trei ani în care teatrul inițial, Godot Cafe Teatru, de pe Lipscani, a fost închis. Spectacolele au fost găzduite de alte spații culturale din București și din țară.

Ce spectacole vă așteaptă la Teatrul Godot?

Weekend-ul de deschidere va fi marcat de trei spectacole de notorietate ale scenei de teatru independent. Biletele vor fi disponibile pe site-ul Teatrului Godot:

4 iunie – Bullets Over Lipscani

5 iunie – Un bărbat și mai multe femei

6 iunie – Carpathian Garden

„Prin redeschiderea Teatrului Godot, continuăm să facem ceea ce am început în 2008, creând nu doar un spațiu teatral, ci un hub cultural. Acesta va susține multiple ramuri ale artelor independente: fotografie, pictură, sculptură, film, muzică – artele vizuale, în general, și, implicit, și artiștii – pe cei tineri în special – care le creează. Această redeschidere marchează consolidarea brandului Teatrul Godot ca teatru independent stabil, profesionist organizat, din dragoste de teatru și de actori, într-un spațiu elegant, sigur, din punct de vedere al sănătății și al respectării normelor de sănătate în vigoare, cu respect pentru artiștii și publicul Godot” spune George Remeș, managerul teatrului Godot.

Share