CINEMAX își reia proiecțiile la Veranda Mall

CINEMAX, cel mai nou cinematograf din București, își reia proiecțiile de film la Veranda Mall vineri, 28 mai, odată cu ușurarea restricțiilor cauzate de pandemie.

cinemax

Vizitatorii se pot aștepta la aceeași calitate a imaginii și a sunetului în toate sălile, inclusiv în sala UltraX cu proiectorul laser 4K combinat cu sistemul de sunet Dolby ATMOS sau în sala special dedicată pentru copii.

„Suntem mai mult decât fericiți să-i invităm pe spectatori să se bucure din nou de filmele lor preferate pe marile ecrane din cinematograful nostru de la Veranda Mall. Începând cu prima jumătate a lunii iunie, fanii filmelor vor avea la dispoziție și meniul restaurantului Spotlight”, a declarat Tomas Drobny, CEO CINEMAX.

Redeschiderea CINEMAX vine cu premiere pe măsură

CINEAMX anunță o mulțime de filme în programul din acest weekend, după ce nu a avut proiecții timp de aproape șapte luni. Astfel, vineri, 28 mai, cinefilii sunt întâmpinați cu proiecții noi și filme premiate cu Oscar, precum Nomadland și Another Round, iar în următoarele săptămâni cu Fast & Furious 9, The Conjuring: The Devil Made Me Do It , A Quiet Place Part II, Cruella și multe altele.

Program special de Ziua Copilului

Și pentru că ziua liberă de 1 iunie este aproape, cinematograful a pregătit o serie de evenimente dedicate familiilor și copiilor. În perioada 1-6 iunie, cu fiecare bilet pentru copii achiziționat la cinematograf, se va primi popcorn gratuit. Programul pentru copii va fi deschis de proiecția filmului Tom & Jerry, perfect pentru sala specială pentru copii din cadrul CINEMAX.

CINEMAX Veranda încurajează și promovează respectarea măsurilor de siguranță atât în rândul împătimiților de film, dar și al angajaților, asigurând inclusiv dispozitive cu dezinfectant și respectarea distanței minime obligatorii între spectatori. Purtarea măștii este obligatorie pe parcursul vizionării filmelor, cu excepția cazului în care cinefilii se bucură de gustările lor.

Biletele s-au pus deja în vânzare pe cine-max.ro, iar cinefilii sunt încurajați să le cumpere în avans deoarece numărul locurilor este limitat. Începând din iunie, cinematograful va rula cu 70% capacitate.

Share