Ce spectacole vă așteaptă la Teatrul Arte dell’Anima?

După o lungă perioadă de așteptare, Teatrul Arte dell’Anima își redeschide porțile și vă invită la spectacole captivante și îndrăgite de public.

31 mai, ora 19:00 – „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu

Vino să afli povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane și ingredientul secret al unei prietenii longevive într-o comedie extraordinară! Silviu Biriș, pentru prima dată în cariera de peste 20 de ani, intepretează 4 roluri, alături de colegele sale Crina Lință și Ioana Pavelescu în spectacolul „Lettice și Leușteanul”.

O comedie satirică, în care istoria este îmbinată cu întâmplări neașteptate și momente de maximă intensitate. Un ghid turistic extravagant, o doamnă oficială și rigidă, un bătrânel morocănos, un asistent sarcastic, un tânăr visător și un avocat influențabil vă vor încânta în acest spectacol extrem de apreciat. Bilete sunt disponibile cu un click AICI.

2 și 13 iunie, ora 19:00 – „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu

„Totul despre femei” vorbește despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie și gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relații familiale sau colegiale, descoperim într-o oră și jumătate femeia cu toate fațetele ei: mame, soții, iubite, surori, prietene.

O comedie de excepție cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Nu mai puțin de 15 personaje întruchipate în cinci povești de viață. Biletele se găsesc cu un click AICI.

14 și 29 iunie, ora 19:00 – „Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” de Andrew Bovell, regia Puiu Șerban

„Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” prezintă viața de familie și secretele care se ascund în spatele oricărei relații fericite. Bob și Fran Price au patru copii adulți: Pip, Mark, Ben și Rosie. Fiecare dintre ei are propriile secrete, dar oare ce mamă nu-și dă seama ce se petrece în viața copilului ei? Pe măsură ce copiii încearcă să își construiască drumul în viață, separat de visele părinților lor, ceea ce obișnuia să fie adevărat în familia Price scapă de sub control.

Amuzant, puternic și sfâșietor, spectacolul „Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” ne înfățișează dinamica unei familii, văzută prin experiențele trăite de fiecare dintre membri. Biletele pentru spectacol sunt disponibile AICI.

În fiecare zi de joi: 3, 10, 17, 24 iunie, ora 19:00 – Trupa Improfix

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” își doresc să te întâlnească. Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape de către Vlad Pasencu unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Biletele se găsesc cu un click AICI.

26 iunie, ora 19:00 – „Referințele la Dali mă excită” de Jose Rivera, regia Răzvan Enciu

Îndrăgiții actori Alecsandru Dunaev, pe care îl puteți urmări în serialul „Adela”, Denis Hanganu din serialul „Fructul Oprit”, Bianca Cuculici, Carla Mihai, Alexandru Cătănoiu și Robert Onofrei fac parte din distribuția spectacolul „Referințele la Dali mă excită”.

Gabriela și Benito întâmpină probleme în căsnicie când Benito, militar, se întoarce din teren și își găsește soția aparent deconectată de lumea reală. Visele și închipuirile au acaparat-o până la punctul în care are mai multă încredere în ce spune Luna de pe cer decât în soțul ei din realitate. Vecinul ei de 14 ani, Martin, o urmărește și îi oferă romantismul pe care și l-ar dori de la Benito, iar Pisica ei și Coiotul din deșert îi reamintesc în mod dureros ce înseamnă o relație sinceră și fără complicații.

Bilete se găsesc AICI.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul www.artedellanima.ro.

Share