Grădina cu Artiști se redeschide în weekend-ul 3-4 iulie

Grădina cu Artiști, mini-festival urban care anul acesta sărbătorește 10 ani, se întoarce în spațiul său de desfășurare cu tradiție, Parcul Grădina Icoanei, pe 3 și 4 iulie.

grădina cu artiști

Grădina cu Artiști scoate din nou artizanii în parc la târg mare cu designeri pricepuți care aduc haine, cărți pentru copii, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, street food delicios, cea mai bună înghețată din oraș și multe altele.

Expozanții sunt gata să-i învețe și pe alții secretele manufacturării, așa că multe ateliere îi vor ține ocupați atât pe cei mari, cât și pe cei mici, cu activități precum pictură pe lemn, realizare brățări din lână și mărgele, imprimare serigrafică, codițe colorate, animație stop motion și reciclare creativă.

Din programul ediției din iulie a Grădinii cu Artiști sunt de neratat piesele de teatru „Punguța cu doi bani”, cu trupa Omidee, de sâmbătă, 3 iulie, ora 17:00 și „Ema și Eric – despre bunele manière”, cu trupa Sufletos, după cartea Ioanei Chicet – Macoveiciuc, de duminică, 4 iulie, ora 11:00. Sâmbătă seara, cei prezenți se vor delecta cu un concert „Pe ritmuri sud-americane”, cu Ioana Ernea și Carlos Enrique, de la ora 19:30.

Ca de obicei, prietenii cu ONG-uri ai Grădinii cu Artiști aduc noi cauze de cunoscut, de adoptat și de susținut la fiecare ediție.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă, programul complet este disponibil pe site-ul gradinacuartisti.ro, iar detalii se găsesc în evenimentul de pe Facebook.

Share