Hai în weekend la Grădina cu Artiști!

Cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, care anul acesta împlinește 10 ani, Grădina cu Artiști, revine în Parcul Grădina Icoanei din București pe 7 și 8 august. Cei prezenți se vor bucura de un târg de artizani, ateliere pentru toate vârstele și teatru pentru copii.

Designerii și artizanii pricepuți aduc din nou în parc, la Grădina cu Artiști, haine, cărți și jocuri educative pentru copii, accesorii felurite, decorațiuni și jucării.  În plus, se vor găsi cafea aromată, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Expozanții vin să își arate comorile, dar și ca să ne arate și să ne învețe secretele lor. Aceștia au pregătit multe ateliere pentru toate gusturile, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: codițe cu ață, tatuaje cu henna, pictură pe ceasuri de lemn și de tricouri, felinare handmade și săpunuri naturale.

Ediția din august a Grădinii cu Artiști aduce sâmbătă, pe 7 august, între orele 11:00 – 12:00, spectacolul „Scufița Roșie”, de frații Grimm, care are la bază un concept sinergetic între arta dramatică și euritmie cu ilustrații muzicale și duminică, pe 8 august, între 18:00 – 19:00, spectacolul „Cei trei purceluși”.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă, iar programul complet este disponibil pe site-ul http://gradinacuartisti.ro.

Detalii se găsesc și în evenimentul de pe Facebook. Intrarea este liberă.

Share