Luiza Zan concertează la Teatrul Godot

Interpreta de jazz Luiza Zan cântă live, alături de Jazzpar Trio, vineri, 13 august, de la ora 20:00. Concertul va avea loc la Teatrul Godot, în Gradina de Vară a Palatului Bragadiru.

Luiza Zan

Un concert plin de dinamism, libertate, improvizaţie şi ritm, Luiza Zan & Jazzpar Trio vă invită la o seară eclectică în Gradina de Vară a Palatului Bragadiru, unde swing-ul şi baladele vechi, întrerupte pe alocuri de muzică săltăreaţă, veselă, vie, vă vor purta nostalgic în perioada interbelică, căci, potrivit declarației artiștilor, „muzica noastră este muzica prohibiţiei, muzica lucrurilor interzise, muzica perioadei dintre cele două războaie.”

Una dintre cele mai proeminente voci ale jazz-ului românesc, Luiza Zan are ca sursă de inspiraţie mari compozitori de jazz precum Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Kurt Elling, Dianne Reeves, Nat „King” Cole. Influențe soul și funk, care te duc cu gândul la Aretha Franklin, Chaka Khan, Erykah Badu, precum şi Hip Hop şi R&B, cu trimiteri către D’Angelo, Angie Stone şi Bilal, completează sound-ul complex al Luizei Zan, al cărui ritm te invită la dans, de fiecare dată.

De-a lungul carierei sale, Luiza Zan a câștigă numeroase premii la concursuri autohtone de jazz, precum şi locul al doilea la Shure Jazz Voice Competition, în cadrul Festivalului de Jazz din Montreux, în iulie 2014.

Luiza Zan a scris muzică de film, pentru producțiile „Carambol”, „Circul Vesel” și „Maria”, dar și muzică de teatru, pentru spectacolul „Năpasta”, în regia lui Radu Afrim, de la Teatrul Național București, precum și muzica spectacolului „Trei Rupturi”, tot în regia lui Radu Afrim, de la Teatrul Andrei Mureșanu, în care Luiza Zan are o apariție live pe durata întregului spectacol. A scris nenumărate muzici pentru reclame audio și TV și este o nelipsită prezență pe scenele teatrelor, sălilor de spectacol, cluburilor și festivalurilor din țară și străinătate.

Biletele le puteți găsi pe site-ul teatrului, pe mystage și pe iabilet.

Share