Cărți de septembrie la Meteor Press

Editura Meteor Press întâmpină toamna cu două cărți noi în colecția Beletristică: „Confesiunile unei suspecte de crimă” de James Patterson și Maxine Paetro și „Dacă ar fi știut” de Lisa Jackson.

Cărți

Confesiunile unei suspecte de crimă – James Patterson

Malcolm și Maud Angel erau infecți, dar nu meritau să fie uciși și scoși din casă împreună cu gunoiul. Suspecta principală este Tandy Angel, fiica lor de șaisprezece ani. Ea se vede nevoită să lămurească pe cont propriu misterul, deși nu poate avea încredere în nimeni – poate nici măcar în ea însăși. În goana ei după adevăr, Tandy va coborî în subteranele fetide ale New York-ului, va scoate la lumină secrete întunecate și va descoperi lucruri periculoase și tulburătoare despre familia în care a crescut. Asta pentru că nimeni nu știe ce-i poate pielea cuiva din neamul Angel.

James Patterson a vândut peste 300 milioane de cărți în toată lumea, iar în SUA, la fiecare 20 de cărți vândute, una e scrisă de el. A fost tradus în 38 de limbi și scrie în medie cam 9 cărți pe an. De-a lungul carierei a caștigat numeroase premii, printre care: National Book Foundation’s 2015 Literarian Award for Outstanding Service to the American Literary Community, National Parenting Publications Honors Awards și International Reading Association’s Young Adults’ Choices Booklist.

Dacă ar fi știut – Lisa Jackson

„Dacă ar fi știut” este primul volum din trilogia „Familia Cahill”, o carte care trebuie citită „cu toate luminile aprinse”, potrivit Bookcrazy Reviews. Totul a început într-o noapte pe o porțiune întunecată de autostradă din nordul Californiei. Orbiți de farurile din față, șoferii a două vehicule părăsesc șoseaua, lăsând în urmă o femeie moartă și alta în comă. Când supraviețuitoarea se trezește, memoria i-a pierit și fața i-a fost reconstruită chirurgical. Membrii familiei îi spun că se numește Marla Cahill… dar toți îi sunt necunoscuți.

Aflată în convalescență în vila ei izolată din San Francisco, Marla așteaptă ceva care să-i declanșeze revenirea memoriei, totuși are sentimentul acut că nu este ea femeia despre care spune toată lumea că ar fi. Ea mai știe, de asemenea, că se află în pericol. Și pe măsură ce teama îi crește, un ucigaș așteaptă momentul perfect pentru a lovi – momentul în care Marla își amintește!

Ambele cărți – „Confesiunile unei suspecte de crimă” și „Dacă ar fi știut” – sunt în curs de apariție la Editura Meteor Press.

Share