KINOdiseea Open Air: filme, teatru, ateliere și târg

KINOdiseea Open Air este în plină desfășurare în Parcul Plumbuita din București. Iată ce v-au pregătit organizatorii!

KINOdiseea

Programul KINOdiseea Open Air în weekend-ul 4-5 septembrie este următorul:

 • 4 – 5 septembrie, 11:00 – 20:30
  KinoKidsFair, târgul de designeri și producători locali de produse delicioase și sănătoase de gustat sau de luat acasă, adus în premieră anul acesta de KINOdiseea. Cărți, haine, jucării educative, dulciuri, înghețată artizanală și multe surprize îi așteaptă pe vizitatori în weekendurile 4 – 5 și 11 – 12 septembrie.
 • 4 septembrie, 18:00 – 19:00
  Atelier de slime (20 copii, + 5 ani), unde cei mici vor învăța să amestece substanțele potrivite pentru a-și crea singuri câte Slime-uri își doresc.
 • 4 septembrie, 18:30 – 20:30
  Spectacol Giant Puppets, giganții colorați și spectaculoși vor atrage cu siguranță toate privirile, cu înălțimea lor de aproape 4,5 metri.
 • 4 septembrie, 20:30
  MOANA, în regia lui Ron Clements, John Musker, animație, 103 minute, dublat în limba română.
 • 5 septembrie,18:00 -19:00
  Atelier de reciclare creativă (20 copii, + 4 ani) în care, cu puțină imaginație, tehnică și îndemânare, PET-urile, cartoanele,și alte materiale reciclabile în adevărate obiecte utile pentru casă sau minunate jucării pentru cei mici.
 • 5 septembrie, 20:30
  COCO – Regia: Lee Unkrich, Adrian Molina, animație, 109 minute, dublat în limba română.

Informațiile despre eveniment și programul sunt disponibile pe www.kinodiseea.ro și pe pagina de Facebook și în eveniment.

Totodată, accesul la toate activitățile din cadrul ediției în aer liber este gratuit, însă participanții sunt încurajați să „achite” accesul prin minimum 10 capace de plastic, care se vor dona către Asociația Capace cu suflet; Asociația colectează capace încă din 2013 și le revalorizează pentru a ajuta mici cauze umanitare, protejând în același timp natura.

Accesul în spațiul de eveniment se face cu respectarea măsurilor în vigoare, de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 și este condiționat de efectuarea triajului observațional, de furnizarea datelor personale în cazul unei eventuale anchete epidemiologice dar și de prezentarea unuia dintre următoarele documente: dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, care să releve faptul că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada că persoanele care doresc să participe la eveniment se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Regulamentul complet se găsește pe site.

Share