Grădina cu Artiști, ultima ediție din 2021

Ultima ediție a evenimentului Grădina cu Artiști de anul acesta va avea loc în Parcul Grădina Icoanei din București pe 11 și 12 septembrie.

Grădina cu Artiști

Grădina cu Artiști, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, care anul acesta împlinește 10 ani, revine pentru o ultimă ediție în Parcul Grădina Icoanei din București cu un târg de artizani, ateliere pentru toate vârstele, concert și teatru pentru copii. Intrarea pentru public este liberă.

Ediția din septembrie a Grădinii cu Artiști aduce următorul program pentru vizitatori:

Sâmbătă, 11 septembrie la Grădina cu Artiști

10:00 – Clasă de Yoga cu Roxana Meleșcanu
16:00 – Călătorie muzicală cu iz folcloric cu Alexandra Crăciun și Ilie Idu
17:00 – Spectacol de teatru pentru copii: „Cenușăreasa” cu trupa Omidee

Duminică, 12 septembrie la Grădina cu Artiști

10:00 – Clasă de Yoga cu Roxana Meleșcanu
11:00 și 18:00 – Spectacol de teatru pentru copii: „Prințul fermecat în broască” cu trupa Etherium

Designerii și artizanii pricepuți aduc din nou în parc haine, cărți și jocuri educative pentru copii, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, cafea aromată, cea mai bună înghețată din oraș și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Aceștia vin să își expună comorile, dar și ca să ne arate și să ne învețe secretele lor, așa că au pregătit multe ateliere pentru toate gusturile, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: codițe cu ață, pictură pe lemn și pe tricouri, felinare handmade și altele.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă, programul complet este disponibil pe site-ul gradinacuartisti.ro, iar detalii se găsesc în evenimentul de pe Facebook.

Share