Teatrul Odeon deschide stagiunea 2021-2022 pe 17 septembrie

Teatrul Odeon deschide stagiunea 2021-2022 la sediul din Calea Victoriei, după un final de august încărcat, în care spectacolele teatrului au fost primite cu bucurie în țară.

Teatrul Odeon

  • Vineri, 17 septembrie, de la ora 19:00, publicul este invitat în Sala Majestic, la o „Întâlnire extraordinară cu Angela Gheorghiu. O viață pentru artă”, lansare de carte și sesiune de autografe. Amfitrion: Marina Constantinescu. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, fără a fi necesară o rezervare în prealabil.
  • În aceeași zi, la ora 19:30, în Sala Studio se va relua după aproape doi ani spectacolul „Persona” de Ingmar Bergman, regia Radu Nica, cu Crina Mureșan în rol principal. Din distribuție mai fac parte Anda Saltelechi, Ioana Bugarin și Alexandru Papadopol. Traducerea este semnată de Mircea Sorin Rusu, decorul de Tudor Prodan, costumele îi aparțin Cristinei Milea, muzica și sound design-ul sunt compuse de Vlaicu Golcea, video design-ul de Ioana Ilaș Bodale și light design-ul de Andrei Délczeg.
  • În cadrul celei de-a XXV-a ediții a Festivalului Internațional „George Enescu”, Teatrul Odeon va prezenta sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, la Sala Studio, alături de Asociația „Clasic e Fantastic”, spectacolele educaționale pentru copii „Copilăria lui Enescu” (sâmbătă, 18 septembrie, ora 18:00) și „Béla Bartók și povestea prințului cioplit în lemn” (duminică, 19 septembrie, ora 11:00). În completarea celor două, duminică, 19 septembrie, ora 18:00, copiii sunt invitați din nou în Sala Studio să ia parte la cel de-al treilea spectacol interactiv, „Copilăria lui Mozart”.
  • În Sala Majestic a Odeonului se vor juca și „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, regia Alexandru Mâzgăreanu, cu Carmen Tănase, Adrian Titieni, Ioana Mărcoiu și Silvian Vâlcu (sâmbătă, 18 septembrie, ora 19:00) și „Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul)” de Bernard Shaw, regia Andrei Șerban (duminică, 19 septembrie, ora 19:00).

Biletele se pot cumpăra online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de bilete, de luni până duminică, între orele 11:30– 19:00 (cu pauză între 14:30 – 15:00).

Programul integral al Teatrului Odeon poate fi accesat pe site-ul oficial.

Spectacolele se vor desfășura în condiții de siguranță sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii și a respectării distanţei dintre spectatori etc.), iar capacitatea sălii va fi redusă la 70%, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Share