„Navalnîi. Un democrat împotriva autoritarismului” – interviu în exclusivitate de Ioana Bâldea Constantinescu

Editura Corint, în parteneriat cu History Channel, vă invită să urmăriți un interviu în exclusivitate cu cercetătorii Ben Noble, Jan Matti Dollbaum și Morvan Lallouet, autorii volumului „Navalnîi. Un democrat împotriva autoritarismului”, apărut în imprintul Corint Istorie.

Navalnîi
Sursă foto: pagină Facebook Editura Corint

Interviul realizat de Ioana Bâldea Constantinescu va fi difuzat luni, 13 septembrie, de la ora 19:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Editura Corint și History Channel, precum și pe pagina de Facebook Corint Istorie.

De la identitatea publică a lui Aleksei Navalnîi la situația actuală din Rusia și de la preferințele Ludmilei Ulițkaia în materie de lideri contemporani la rolul pe care îl joacă social media în acest thriller politic, acest interviu eveniment conturează o perspectivă echilibrată asupra uneia din cele mai importante nevralgii politice și sociale din Europa secolului XXI.

„Un studiu strălucit și foarte ușor de citit despre cea mai captivantă figură politică apărută în Rusia în ultimii ani. Autorii explică cine este Navalnîi, ce simbolizează el și în ce anume constă importanța lui. Într-o epocă în care autoritarismul și politica mâinii forte câștigă teren în toată lumea, Navalnîi este un personaj de însemnătate mondială”, spune Gideon Rachman, comentator principal de politică externă la Financial Times.

Share