Avanpremierele pentru „Venom: Să fie carnagiu” încep pe 8 octombrie

„Venom: Să fie carnagiu” (Venom: Let There Be Carnage) va avea premiera în cinematografele din România pe 15 octombrie, dar va beneficia de avanpremiere extinse, in mai multe spații, începând cu data de 8 octombrie.

Venom

La trei ani după lansarea primului film „Venom”, care a extaziat fanii Marvel din întreaga lume, povestea anti-eroului continuă cu o nouă aventură de proporții: „Venom: Să fie carnagiu”. Filmul îl readuce în prim plan pe Tom Hardy, care se reinventează cu acest rol complex și atipic de anti-erou. Totodată, intră în scenă Cletus Kasady, un criminal crud și nebun, interpretat de Woody Harrelson. Și ce rezultă oare dacă un simbiot veșnic hămesit și neastâmpărat se combină cu un asasin în serie? Exact, va fi carnagiu!

Eddie deja s-a obișnuit cu viața în simbioză, deși traiul cu Venom numai comod nu este. Doar îl cunoaștem: imprevizibil și mucalit, obraznic și carismatic, se pricepe ca nimeni altul să provoace pe toată lumea. Doar nu se împiedică un extraterestru aparte de un reporter obraznic și cu gura mare care-i servește drept gazdă! Mai ales când îi este foame…

Doar că acum nu se mai ciondănesc non-stop doar între ei: când reporterul are șansa istorică de a-i lua un interviu lui Cletus, Venom (până acum, fără rival) face cunoștință cu un nou simbiot, mult mai puternic și mai agresiv: Carnage – arma prin care asasinul în serie încarcerat de mulți ani vrea să semene haos în lume pentru a se răzbuna pentru suferințele îndurate.

Regia îi aparține cineastului britanic Andy Serkis (care a realizat și „Breathe” sau producția Netflix „Mowgli: Legenda junglei”), iar scenariul este realizat de către Kelly Marcel după o poveste de Kelly Marcel și Tom Hardy.

„Venom: Să fie carnagiu” durează 90 de minute, nu este recomandat persoanelor sub 15 ani și este distribuit în România de InterComFilm Distribution.

Share