„CARNE”, un spectacol lectură despre traficul de persoane

Asociația Arte dell’Anima prezintă spectacolul lectură „CARNE” de Andreea Tănase, regia George Zamfir, în cadrul proiectului „S(L)AVE”, proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii în cadrul programului ACCES 2021.

carne

Eva și Ana se trezesc pe un drum la care nu se așteptau. Pornind din efervescența începutului unei povești de dragoste și de la promisiunea unui job care pune femeia pe primul loc, cele două tinere ajung să fie exploatate sexual. Din cele două povești care se împletesc apare întrebarea „Ce-ai fi putut să faci?”, mai ales atunci când nu există nici un semn că lucrurile ar putea să ajungă acolo. Efectele crude ale traficului de persoane și ale exploatării sexuale sunt cercetate și scoase la lumină prin abordarea unor teme ca iubirea, sexul, violența, vulnerabilitatea, trauma și vindecarea.

Distribuție:
SANDRA – Andreea Bibiri
CRISTI – Vlad Galer
EVA – Anda Sârbei
ANA – Petredeanu Zara
Regie: George Zamfir
Regie tehnică: Bibere Alexandru
Psiholog: Carmen Buși
Manager de proiect: Crina Lință
Durată: 90 de minute fără pauză
Public recomandat: 14+

Intrarea este liberă pe bază de rezervare în prealabil. Rezervările se pot face la telefon 0733.060.033 sau prin e-mail teatru@artedellanima.ro. Înscrierile pentru spectacole se pot face completând acest formular.

Reprezentațiile spectacolului lectură „CARNE”

12 octombrie – 19:00 – Universitatea POLITEHNICA București, Sala A01 a facultății ETTI – Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (Campusul LEU al UPB, Corpul A – parter, B-dul. Iuliu Maniu, nr. 1-3)
13 octombrie – 19:00 – ARCUB, Sala Mare (Strada Lipscani nr. 84 – 90)
15 octombrie – 19:00 – Online pe platforma ZOOM pentru Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” Caracal
16 octombrie – 19:00 – Teatrelli (Piața Alexandru Lahovari, nr. 7)

Proiectul cultural „S(L)AVE” reprezintă o campanie social-culturală de prevenție a traficului de persoane. Scopul proiectului este să încurajeze tinerii, în special femeile, să ceară ajutor de specialitate atunci când se confruntă cu o posibilă amenințare de trafic de persoane. Pentru al doilea an la rând, România rămâne un punct nevralgic al Europei, fiind principala sursă de export de persoane traficate în scopuri sexuale sau pentru a fi exploatate la muncă, arată raportul Departamentului de Stat al SUA privind traficul de persoane în 2020.

Share