„Barbă Albastră”, în regia lui Alexander Hausvater, revine la Teatrul Stela Popescu

Spectacolul „Barbă Albastră”, producţie a Teatrului Stela Popescu, regizat de Alexander Hausvater, revine pe scena Sălii Mici a Palatului Naţional al Copiilor pe 15 octombrie, de la ora 19:00.

Barbă Albastră

Un om modern care poartă în suflet o poveste cu rădăcini în lumea lui Charles Perrault intră într-un bar de biliard. Crima de care este acuzat este teribilă, experiența închisorii este încă proaspătă și traumatizantă. Două povești suprapuse creează un univers magic și plin de suspans, într-un spectacol de teatru, muzică, mișcare, dans și pantomimă.

Acțiunea din „Barbă albastră” seamănă cu o partidă de biliard, un joc dur al eliminării și singurătății. Protagonist este veșnicul îndrăgostit, incapabil să lege relații profunde, care pendulează neiertător între nevoia de a iubi și de a fi iubit. Lumea sa ascunde o enigmă în centrul căreia este Femeia, cea care dărâmă barierele lumii fizice prin intuiție și forță interioară în căutarea… adevărului.

În distribuţie:
Dr. Schaad – Marius Stănescu
Lilian / Gisel / Corinne / Andrea / Dna Jetzer / Jutta, soțiile dr. Schaad – Ada Navrot
Rosalinde Z, soția decedată a dr. Schaad – Crina Matei
Dra. Schlegel / Dna Hoffer – Anca Pascu
Avocatul apărării / Pfeifer / Stocker – Cătălin Frăsinescu
Dna. Bickel / Chelnerița – Ana Maria Ivan
Fiul / Egon / Judecătorul – Cristian Neacșu
Dl. Bickel /Tatăl victimei – Sorin Aurel Sandu
Figurație specială – Silvia Maurițiu, Alin Potop, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Cristina Marin Neagu.

Biletele sunt disponibile online pe www.mystage.ro sau la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor disponibile. Rezervări la telefon: 0753174618.

Spectacolul „Barbă albastră” este destinat persoanelor cu vârste de peste 16 ani. Durată: 1 oră și 45 de minute, fără pauză.

Share