„N-am văzut nimic”: premieră online la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima prezintă spectacolul de teatru „N-am văzut nimic” de Andreea Tănase, regia Mara Oprea, online, pe platforma Zoom, în data de 30 octombrie, ora 20:00.

N-am văzut nimic

Spectacolul „N-am văzut nimic” este creat în cadrul proiectului „You Are Not Alone”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în sesiunea II/2021, aria Artele Spectacolului – Teatru, în co-producție cu Teatrul Excelsior.

Scopul proiectului este să încurajeze tinerii și adolescenții să ceară ajutor de specialitate atunci când se confruntă cu stări de anxietate și depresie. Managerul proiectului este Crina Lință, actriță, manager cultural și fondatoarea Asociației Arte dell’Anima.

Textul are la bază mărturii reale ale tinerilor și adolescenților care s-au confruntat cu stări de depresie și anxietate. La finalul fiecărei reprezentații, va avea loc o discuție aplicată cu echipa artistică implicată și psihologul Carmen Buși, pe tema „Depresia și Anxietatea la adolescenți”.

„N-am văzut nimic” spune povestea a cinci prieteni care se apropie printr-un joc aparent inofensiv. Lucrurile scapă de sub control, iar viața lor se schimbă în momentul în care se lovesc de un eveniment tragic. „Există viață după moarte?”, „Trăim și murim singuri?” și „Cine e de vină?” sunt doar câteva dintre întrebările cu care se confruntă, încercând să descifreze cum s-a ajuns în acel punct.

Prin abordarea unor teme actuale precum depresia, anxietatea și efectele acestora, se conturează un spectacol care vorbește despre emoțiile, gândurile și problemele adolescenților din ziua de azi.

Distribuție:
LEXI, 18 ani – Daria Pentelie
TOMA, 18 ani – Eduard Chimac
AMI, 16 ani – Reka Kovacs
MARIUS, 18 ani – Vlad Lință
ELA, 18 ani – Maruca Băiașu

Reprezentațiile vor avea loc după următorul program:

  • 30 octombrie, ora 20:00 – în parteneriat cu Teatrul Excelsior
  • 31 octombrie, ora 20:00 – în parteneriat cu Teatrul Excelsior
  • 2 noiembrie, ora 19:00 – în parteneriat cu Colegiul Național „Mihai Viteazul” București
  • 4 noiembrie, ora 19:00 – în parteneriat cu Teatrul Nottara
  • 5 noiembrie, ora 19:00 – în parteneriat cu Colegiul Național „Elena Cuza” București
  • 9 noiembrie, ora 19:00 – în parteneriat cu Teatrul „George Ciprian” Buzău

Vizionarea online este pe bază de înscriere în prealabil completând acest formular: https://forms.gle/xNYSQeqiKwqhdj6K9.

Share