Celula de Artă pe noiembrie: „Motion Madness”

Până pe 15 noiembrie, la galeria neconvențională Celula de Artă de pe Bd. Carol, nr. 53, artistul Semantix deschide ușa secretă care duce până în spatele creației, în colecția „Motion Madness”.

Celula de Artă

Pornind de la premisa că, intrinsec, creația este un motor neuronal perpetuu, Semantix își dorește să surprindă în lucrările sale de artă digitală momentul zero, gândul care a dat naștere contextului necesar creației.

„Sunt un om care prezintă lumea într-un mod misterios, unii spun că e întunecat, alții că e colorat dar, dacă nu ești în mintea mea, ai liberul arbitru și puterea de a alege. Sunteți liberi să vă creați propria poveste, dar ideea este să lăsați imaginile create de mine să vă fie regizorul. Pentru alte metafore, vă rog să scanați imaginația”, spune artistul.

Celula de Artă din Capitală este reprezentată de un spațiu cu deschidere stradală, care își propune să permită lucrărilor să evadeze din spațiul clasic al galeriei pentru a interacționa cu un public nou, care nu obișnuiește să participe la vernisaje și astfel, pentru ca nu mai există o barieră fizică și temporală între obiectul de artă și privitor, se creează un dialog liber, direct și nonconformist.

Noutățile din Celula de Artă se pot vedea pe Facebook și pe Instagram.

Share