„Despre dragoste și alte bazaconii”, premieră la Teatrul Masca

Teatrul Masca vă invită sâmbătă, 13 noiembrie, ora 19:00, la premiera unui spectacol vesel: „Despre dragoste și alte bazaconii”.

despre dragoste

Mihai Mălaimare propune o poveste de dragoste pe care o plasează în anii ’70, atunci când pe buzele tuturor se afla celebrul îndemn de la Woodstock: „Faceți dragoste, nu război!”

Jucându-se cu câteva personaje al căror nume trimite la commedia dell’arte, regizorul creează în „Despre dragoste și alte bazaconii” o lume plină de culoare. Un Capitano tânăr, frumos și voinic și care în sfârșit este iubit de o fată frumoasă. O Colombina în rochie elegantă și admirată de toată lumea. O Fiorilla care dansează rock’n roll, își alege bărbatul după glasul inimii și nu se sfiește să bată din picior pentru asta.

Comic, fete minunate, actori care se mișcă bine și cântă cu poftă pe o partitură compusă special pentru acest spectacol, toate acestea și multe alte surprize găsiți în cea mai recentă producție marca Masca.

„Este o comedie în care uneori le spunem de la obraz, fără jenă și fără milă! Am făcut un spectacol în care faptele se rostogolesc fără oprire, fără răgaz, în care nu te lăsăm să simți că stai cu masca pe față, un spectacol despre noi, despre dragoste, despre tot ceea ce pune stăpânire pe inimile noastre când iubim și cărora noi le-am spus… bazaconii.” (Mihai Mălaimare)

Participarea la spectacol se va face conform normelor legale aflate în vigoare (mai multe informații pe www.masca.ro). Bilete se găsesc pe myStage.ro și la Casa de Bilete a teatrului.

Share