Black Friday la Editura Litera: reduceri de până la 90%

Editura Litera vă invită zilele următoare la Black Friday, cel mai mare sale de carte al anului, pe site-ul litera.ro.

Black Friday

În perioada 12 -14 noiembrie, pe litera.ro este Black Friday: vă veți bucura de reduceri de preț de până la 90% pentru o mare varietate de titluri, de la ficțiune de top, bestselleruri, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, dezvoltare personală și business la albume de călătorii, familie și timp liber.

De asemenea, nu vor lipsi pachetele de cărți cadou în fiecare zi. Editura Litera asigură transport rapid și gratuit și vă pregătește multe alte surprize.

Litera.ro va fi, timp de trei zile, gazda celor mai mici prețuri din an: cărți începând de la 1,99 lei pentru titluri de ficțiune, literatură pentru copii, nonficțiune și multe altele. Nu ratați reducerile de Black Friday de până la 90% la titluri dintre cele mai citite și iubite, precum „Femeia în chimono alb” de Ana Johns, „Homo sapiens, O istorie plină de speranță” de Rutger Bregman, „Pământul făgăduinței” de Barack Obama, „Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări” de Igor Bergler, dar și la serii celebre precum „Bridgerton”, sau pachete de autori consacrați.

Veți găsi reduceri substanțiale la o selecție de enciclopedii marca Dorling Kindersley sau National Geographic: Enciclopedia enciclopediilor, Enciclopedia cunoașterii. Dinozaurii, Scriitori. Viață și operă și multe altele.

Exclusiv pentru cititorii Litera, de Black Friday, la fiecare comandă în valoare de 199 lei, se oferă un pachet generos de cărți la prețul de 199 lei: 5 volume de Jules Verne în prima zi de Black Friday, 4 cărți de top Litera (printre care „Oricine poate avea o relație fericită” de Stefanie Stahl sau „Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult” de Robin Norwood) în a doua zi, iar în a treia zi, un pachet incredibil pentru cei mici, format din 8 volume din îndrăgita serie „Micii mei eroi”.

Share