Album nou Trooper: „X” se va lansa în vara lui 2022

Atenție, album nou Trooper! Rockerii târgovișteni plănuiesc lansarea unui disc de studio, intitulat „X”, pe 3 și 4 iunie 2022, în clubul Quantic din București.

album nou Trooper

Cele două concerte de lansare a discului „X”, albumul cu numărul 10, vor începe la ora 20:00, se vor ține în aer liber și vor avea setlisturi foarte diferite. Piesele noi deja cunoscute „Rădăcini de dor”, „Lumea s-a stins” și „Dragoste falsă” vor figura pe noul material al trupei.

Album nou Trooper: „X” este influențat de situația mondială

Unele piese pentru „X” au fost înregistrate în perioada de izolare. Ca și până acum, Balaurul (chitară) s-a ocupat și de producția acestui disc, iar partea de mix și master pentru acest album nou Trooper i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).

„Ne-a plăcut mereu să înregistrăm muzică nouă, să aducem „sânge proaspăt” în setlisturile concertelor. Pentru că nu știm exact care o să fie situația în vara lui 2022, am ales o cale sigură: două concerte în Quantic. Vom cânta două seturi diferite. Dacă o persoană alege să vadă ambele concerte, o să se bucure de patru ore de piese Trooper”, spune solistul Alin Dincă (Coiotu’) despre viitoarea lansare.

Având în vedere că acești ani marcați de pandemia de COVID-19 au fost dificili pentru toată lumea, și membrii Trooper au fost influențați de situația mondială. Prin urmare, adaugă vocalistul, în fiecare piesă este vorba despre câte un sfârșit, „o lume care se stinge, o iubire care moare, o viață care dispare, o etapă a vieții care este lăsata în urmă etc. Nu a fost ceva programat, însă când am avut toate versurile în față mi-am dat seama de acest element comun”.

Ca de fiecare dată când lansează un material nou, trooperii își amintesc cu emoție de unde au pornit și de tot drumul excepțional parcurs până în prezent: „Suntem extrem de mândri că am ajuns la albumul cu numărul zece. Nu ne-am gândit nicio clipă în 1995 că vom ajunge să scriem o poveste atât de lungă și de frumoasă. Nu ne-am gândit că vom ajunge să avem mii de prieteni, care să fie alături de noi la fiecare pas. Pe ei ne bazăm și în 3 și 4 iunie! Sper să îi vedem acolo în fața scenei, pregătiți pentru o sărbătoare mare de tot!”, încheie Coiotu’.

Cât costă biletele pentru concertele de lansare a albumului „X”?

Biletele se găsesc pe iabilet.ro. Un bilet cu acces general pentru fiecare dintre concertele de lansare pentru viitorul album nou Trooper costă 53 lei. Un bilet VIP are prețul de 106 lei și include meet & greet, poză și poster semnat.

În cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de treupe legendare precum Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP și multe altele.

Share