Editura ALL împlinește 30 de ani și sărbătorește cu surprize pentru cititori

Editura ALL împlinește în luna decembrie 30 de ani de existență în lumea cărților, timp în care a bifat peste 6000 de titluri publicate în sute de colecții și peste 15 milioane de exemplare vândute.

Editura All

Dat fiind contextul actual, sărbătoarea primilor 30 de ani de activitate va avea loc online. Timp de 30 de zile, în perioada 18 noiembrie – 17 decembrie 2021, cititorii se vor putea bucura de o serie de oferte speciale, concursuri, cadouri și surprize pe www.all.ro și pe pagina oficială de Facebook a a editurii.

Reprezentanții editurii anunță că, pentru a rememora momente-cheie ale acestui parcurs îndelungat, nu de puține ori marcat de provocările inerente industriei de carte autohtone, au adunat mărturii și urări emoționante de la autori și traducători, parteneri de afaceri și colaboratori, foști și actuali angajați la Editura ALL, oameni care le-au fost alături în această călătorie. Aceste mărturii vor apărea zilnic pe pagina de Facebook.

De asemenea, din 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor găsi secțiunea „Oferta zilei ALL 30”, în care se adaugă zilnic cele mai populare titluri cu 50% reducere. Orice comandă de peste 150 de lei pe www.all.ro va fi însoțită de un cadou special – bestsellerul „ROAR. 30 de femei. 30 de povești”, semnat de scriitoarea irlandeză Cecelia Ahern, o carte despre esența fragilă, dar durabilă și perseverentă a naturii umane.

Editura ALL a fost fondată în 1991 de Mihail Penescu, actualul Președinte și Director General al Grupului Editorial ALL, alături de partenerii săi de la acea vreme, devenind astfel prima editură privată cu profil academic și universitar. În doar câțiva ani, portofoliul de titluri cuprindea deja cărți de drept, economie, medicină, calculatoare, matematică, fizică, chimie, istorie, filosofie, psihologie, biologie, precum şi literatură. Introducerea manualelor alternative a însemnat o oportunitate pentru ALL, care a ajuns liderul pieței de manuale și de carte şcolară din România.

Share