„The one who got away”: expoziție de pictură în Celula de artă

În galeria neconvențională Celula de artă se poate vedea până pe 30 noiembrie expoziția de pictură „The one who got away” a artistului tatuator Alex Petcu, un proiect personal separat de activitatea lui de 15 ani, în care natura îi este inspirație și refugiu. Expoziția se poate vedea la orice oră în spațiul de pe Bd. Carol, nr. 53.

În pictură, provocarea lui Alex este să se bucure de observație și să construiască o serie de lucrări în care să se lase absorbit de procesul creativ și de bucuria experimentării unui nou mediu – uleiul.

„Prin lucrările mele vreau să inspir privitorii să caute frumosul în locuri neașteptate și să conștientizeze pierderea constantă a biodiversității în urma ritmului cotidian nebun al vieții. Live and let live”, spune Alex Petcu.

Celula de artă este reprezentată de un spațiu cu deschidere stradală, care își propune să permită lucrărilor să evadeze din spațiul clasic al galeriei pentru a interacționa cu un public nou, care nu obișnuiește să participe la vernisaje și astfel, pentru ca nu mai există o barieră fizică și temporală între obiectul de artă și privitor, se creează un dialog liber, direct și nonconformist.

Noutățile din Celula de artă se pot vedea pe Facebook și pe Instagram.

Share