Fii Moș Crăciun pentru o zi, între 13 și 19 decembrie

Asociația Create Yourself derulează din nou în luna decembrie campania „Fii Moș Crăciun pentru o zi”, prin care își propune să aducă bucurie de sărbători unor copii la care Moșul nu poate ajunge.

Fii Moș Crăciun

„Fii Moș Crăciun pentru o zi” are misiunea de a ajunge cu daruri la sute de familii de români cu o situație materială modestă și să le ofere copiilor ocazia de a zâmbi cu toată inima, măcar de Crăciun.  Anul acesta, Moșul a ales sa meargă în județele Vaslui și Bacău și are o listă lungă, cu 800 de copii, din comunele Grivița, Bogdănești, Bogdănița, Bogdana, Alexandru Vlahuță, Dragomirești, Ivănești, Poinești, Răchinoasa, Colonești, Pincești, Corbasca.

Cum poți să fii Moș Crăciun pentru o zi?

Donațiile constând în bunuri materiale (noi sau second hand, dar în stare bună) vor fi colectate în perioada 13 – 19 decembrie, la adresa asociației din Strada Academiei, nr. 15, sector 1, București, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Persoanele care trimit prin curier sau aduc personal donațiile pot ajuta la sortarea lor dacă atașează un bilet cu vârsta ideală a destinatarului, măsura la haine sau încălțăminte și dacă se potrivesc mai bine unei fetițe sau unui băiețel.

O altă posibilitate de a deveni Moș Crăciun pentru o zi este fie ajutorul la pregătirea cadourilor, sortând și distribuind donațiile în perioada 16 – 22 decembrie la sediul asociației, fie promovând această inițiativă pe rețelele sociale. La sfârșitul campaniei, pe 23 decembrie, cadourile vor fi distribuite către micii destinatari pentru ca niciunul dintre ei să nu se trezească în dimineața Crăciunului fără o mică bucurie.

Până în prezent, de-a lungul a 10 ani, campania Fii Moș Crăciun Pentru o zi a adus o rază de lumină în preajma Crăciunului în casele a mai mult de 1.800 de copii.

Share