„Zeul măcelului” se joacă la Teatrul Godot la începutul weekendului

Teatrul Godot vă invită pe 14 ianuarie de la ora 19:30 la speactolul de comedie „Zeul măcelului” de Yasmina Reza, care se va juca la Palatul Bragadiru din Capitală.

Zeul măcelului

Despre ce este vorba în „Zeul măcelului”? Două cupluri mature și aparent civilizate sunt nevoite să se întâlnească pentru a purta o discuţie despre un accident nefericit: o încăierare  între fiii lor, pe terenul de joacă. Cât de civilizați se vor menține adulții până la final, rămâne să vedeți urmărind spectacolul…

Piesa de teatru a fost publicată de Yasmina Reza în 2008, a fost jucată pe multe scene celebre, inclusiv pe Broadway, ba chiar a fost și ecranizată în 2011. „Carnage”, regizat de Roman Polanski, a fost filmat in Paris, și i-a avut în distribuție pe Jodie Foster, John C. Reilly, Christoph Waltz și Kate Winslet.

În distribuția spectacolului de la Teatrul Godot îi veți regăsi pe Theodora Stanciu, Tania Popa/ Natalie Ester, Alexandru Conovaru și Șerban Georgevici. Spectacolul „Zeul măcelului” este regizat de Dragoș Câmpan, iar scenografia îi aparține lui Vladimir Turturică.

Biletele se găsesc cu un click AICI.

Share