„Micul Artist”, ateliere pentru copii la Opera Comică București

O nouă ediție a Atelierelor pentru copii „Micul Artist”, demarate cu șapte ani în urmă, începe în luna februarie la Opera Comică pentru Copii din București.

Micul Artist

În perioada 31 ianuarie – 13 februarie 2022, instituția din Calea Giulești nr. 16 organizează preselecții pentru toate cursurile, urmând ca până pe 11 iunie 2022 să aibă loc 15 întâlniri săptămânale pentru fiecare curs în parte, online sau la sediu, în funcție de atelierul sau atelierele alese. Există cursuri de dans, muzică, teatru, arte plastice, dezvoltare personală.

Taxa de participare la atelierele pentru copii este de 400 lei/modul, achitată până pe 20 februarie 2022. Părinții interesați pot completa formularul disponibil pe site-ul instituției, la adresa operacomica.ro/atelierele-micul-artist. După trimiterea electronică a formularului, copiii sunt așteptați direct la preselecția de la atelierul dorit, conform programului afișat în continuarea formularului de înscriere.

În fiecare an, Opera Comică pentru Copii se străduiește să îmbunătățească oferta de cursuri „Micul Artist”, ținând cont atât de sugestiile părinților, cât și de dorințele copiilor. Anul acesta, noutățile includ un curs de teatru-euritmie, unul de bune maniere și unul de educație financiară.

„Educația, alături de cultură, desigur, reprezintă, în contextul actual, aliați de nădejde în dorința de a reveni la firescul pe care îl merită copiii noștri. Odată cu începerea semestrului al doilea, îi așteptăm pe Micii Artiști în sala de curs, atât la sediu, cât și online, să-și revadă profesorii și colegii și să pornească într-o nouă călătorie magică. Respectăm cu strictețe normele sanitare în vigoare și îi asigurăm pe părinți că securitatea și bunăstarea emoțională a cursanților sunt pe primul loc în lista noastră de priorități”, transmite Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Share