„Cea mai rea fată din lume” intră în cinematografe din 4 februarie

„Cea mai rea fată din lume/ The Worst Person In The World”, filmul regizorului norvegian Joachim Trier care încheie trilogia dedicată orașului Oslo, va avea premiera în cinematografele din România pe 4 februarie.

Cea mai rea fată din lume

„Cea mai rea fată din lume” este o comedie romantică despre dragoste și relații în zilele noastre, despre oportunități și temeri. Distribuită de Independența Film, pelicula „Cea mai rea fată din lume” spune povestea unei tinere de 30 de ani, din generația millenialilor, aflată în căutarea fericirii și a partenerului ideal. Rolul din acest film i-a adus actriței Renate Reinsve premiul pentru interpretare feminină la Cannes 2021.

Julie (Renate Reinsve) se apropie de 30 de ani, iar viaţa ei e un haos total. Exact când iubitul ei mai în vârstă, Aksel (Anders Danielsen Lie), un popular autor de romane grafice, insistă să oficializeze relaţia, Julie ajunge neinvitată la o petrecere unde îl întâlneşte pe tânărul şi carismaticul Eivind (Herbert Nordrum). În curând, Julie se desparte de Aksel și se aruncă într-o nouă relație, sperând că aceasta îi va aduce o nouă perspectivă asupra vieții. Dar lucrurile nu se desfășoară chiar cum credea ea.

„Cea mai rea fată din lume/ The Worst Person In The World” este cel de-al treilea film din trilogia lui Joachim Trier, în care se regăsesc „Reprise” (2006) și „Oslo”, 31 august (2011), film care a câștigat marele premiu la Festivalul Internațional de Film Transilvania 2012. Renate Reinsve este la primul ei rol principal în „Cea mai rea fată din lume”, în timp ce Anders Danielsen Lie apare și în celelalte două titluri ale trilogiei.

Share