„Totul despre femei” merge la GavranFest, în Germania

„Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu este primul spectacol din România selecționat la Festivalul Internațional GavranFest, anunță un comunicat al teatrului Arte dell’Anima.

Totul despre femei
Foto: Tudor Gradinaru

Cea de-a XIII-a ediție a GavranFest va avea loc la Sensemble Theatre, din Augsburg, Germania, în perioada 17-19 martie 2022. Reprezentația spectacolului este programată în data de 19 martie, de la ora 20:30 și va fi urmată de o sesiune de Q&A, alături de actrițele Crina Lință, Corina Dănilă, Adriana Irimescu și dramaturgul Miro Gavran.

Spectacolul „Totul despre femei” prezintă o poveste despre femeie, văzută ca un diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, alteori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.

Miro Gavran este cel mai interpretat dramaturg croat. Piesele sale au avut peste 300 de premiere în întreaga lume, au fost traduse în aproximativ 40 de limbi și au primit numeroase premii.

Cu ocazia primei colaborări internaționale, Teatrul Arte dell’Anima invită comunitatea de români din Germania să participe la eveniment. Detalii și informații cu privire la festival puteți găsi aici:

SENSEMBLE TEATRE
Bergmühlstrasse 34 (intrarea Walterstrasse), 86153 Augsburg,
Telefon: 0821.3494666 / www.sensemble.de

GAVRANFEST este un festival de teatru la care sunt prezentate producții de drame și comedii ale autorului croat Miro Gavran. Festivalul a fost lansat în 2003, în orașul Trnava la Teatrul Slovac JANA PALARIKA, iar din februarie 2019 a avut loc la Teatrul Sensemble din Augsburg, Germania.

Share