Scarlet Aura: chemare către pace prin coverul baladei „Ya Svoboden / Sunt liber”

Trupa Scarlet Aura oferă varianta proprie a baladei hard rock „Ya Svoboden”, într-o chemare universală către pace și unitate. Coverul este și primul single de pe viitorul album „Under My Skin” al trupei românești de heavy metal, album care va fi pus lansat în data de 22 aprilie 2022.

Scarlet Aura

Lansată inițial de Kipelov, vocea trupei Aria, în urmă cu mai bine de 20 de ani, „Ya Svoboden” a devenit hit în topurile rock rusești. Scarlet Aura transmite prin „Ya Svoboden”, care înseamnă „Sunt liber”, un mesaj universal de iubire, un manifest pentru libertate și pace.

Membrii trupei Scarlet Aura au declarat într-o postare pe pagina oficială de Facebook următoarele:

„Suntem îngroziți de atacul Rusiei asupra Ucrainei! Nu știm prea multe, nu știm nimic despre politica globală sau despre ordinea mondială, însă ceea ce știm cu siguranță este că suntem alături de fiecare ființă umană care este chiar în acest timp asuprită, terorizată și obligată să își părăsească casele pentru a găsi un loc în care să fie în siguranță!”

Cu aceste gânduri, sub semnătura Scarlet Aura, melodia „Ya Svoboden”, cântată în limba rusă, va ajunge ca mesaj corect înțeles la milioanele de ruși care nu își doresc acest război și care nu susțin acțiunile guvernului lor, un mesaj de susținere pentru civilii ucraineni, victime inocente ale acestui act de război dar și pentru noi toți cei care suferim alături de cetățenii terorizați ai acestui continent, ai acestei lumi.

„Ya Svoboden” se găsește și pe platformele de streaming si download, aici: https://ScarletAura.lnk.to/YaSvobodenPR

Share