„A Whole New World”, o gală despre celebrarea vieții

Gala „A Whole New World”, care va avea loc în ajun de Ziua Mondială a Teatrului, va putea fi văzută pe 25 martie, ora 20.30, la Sala Rapsodia, de pe strada Lipscani.

A Whole New World

A Whole New World este un spectacol despre celebrarea vieții, a empatiei, a iubirii și un manifest de rezistență la dezumanizare si la urât prin artă. Tocmai de aceea va îmbina cele mai frumoase arii și duete muzicale din opere și music hall-uri, cu texte deosebite din literatura internațională si românească, împreună cu momente de dans, cu artă vizuală, costume deosebite și un concept aparte de lumini, toate pentru a celebra împreună pacea și un nou început! Vino să te bucuri de artă împreună cu noi!”, spune regizoarea spectacolului, Antoaneta Cojocaru.

Spectacolul „A Whole New World” va avea loc vineri 25 Martie, de la ora 20.00, într-o reprezentație unică, fiind și transmis în regim de streaming pe platforma Streamerse, pentru țară și diaspora. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

Un spectacol cu Antoaneta Cojocaru și soliștii vocali (în ordine alfabetică) Rodica Bunea, Mădălina Constantinescu, Diana Hurjă, Andreea Iftimescu, Radu Ion, Andrei Mihalcea, Andrei Petre, Bogdan Podlovski, Daniel Pascariu și actorii Cristiana Ioniță, Maria Bucur, Răzvan Răduță, Adrian Loghin; la pian va fi Abel Corban.

Share