MMB 2022: cine sunt primii speakeri confirmați?

A șaptea ediție a conferinței MMB (Mastering the Music Business), cel mai mare eveniment al industriei muzicale din România, va avea loc în Capitală, între 6 și 8 septembrie 2022. Printre primii invitați confirmați se numără Marius Moga, Dan Byron și Olga Juverdeanu.

MMB 2022

Zeci de speakeri români și internaționali din industria muzicală vor participa și anul acesta la MMB, locul unde se vor dezbate cele mai de interes subiecte muzicale și vor exista întâlniri cu artiști independenți, dar și cu profesioniști din domeniu. Anul trecut, printre cei mai apreciați speakeri s-a numărat Steve Vai, celebrul chitarist american și multiplu laureat Grammy.

Ce speakeri vin la MMB 2022?

Olga Juverdeanu (RO) este General Manager la Global Records, cel mai mare label independent din CEE. În cadrul conferinței, Olga va vorbi despre ascensiunea companiei din 2015 și până astăzi.
Login Kochishki (MK) este manager Dubioza Kolektiv, trupă din Bosnia și Herțegovina, dar și fondatorul celui mai mare festival macedonean, Taksirat. La MMB, Login va povesti publicului despre cum a ajuns trupa să fie în topurile internaționale.
Marius Moga (RO) este producător, artist și compozitor român cunoscut atât în Europa, cât și în SUA și primul muzician din țară nominalizat la Grammy, pentru contribuția sa la unul dintre albumele trupei Maroon 5.
Dan Byron (RO) are peste 20 de ani de activitate în muzica alternativă din România. Este liderul și vocalistul trupei byron, alături de care a compus soundtrack-ul unui serial original HBO România. În cadrul conferinței, Dan va susține workshopul de songwriting, devenit deja tradiție pentru MMB.
Ronny Krieger (DE) este din 2019 General Manager în Europa pentru Patreon, platforma online prin care artiștii și creatorii de conținut pot primi bani de la fani și care azi valorează peste 4 miliarde de dolari.
Ekaterina Bazhanova (ES) are experiență de peste 15 ani în industria muzicală, este speaker la cele mai mari conferințe internaționale, iar în prezent ține cursuri de „Know-how” la International Music Business School din Barcelona.

„Poate și pentru că e a șaptea și în urma ei s-a instalat tradiția, însă în față e dorința de a fi cât mai buni, de a ajuta cât mai mult industria muzicală și de a ne bucura împreună că putem întâlni profesioniști din toată lumea. Pentru că MMB e locul unde oricine poate să dea mâna cu speakerii, să bea împreună cafeaua în pauza de prânz ori să le pună cele mai incomode întrebări”, spune Anca Lupeș, fondatoarea conferinței MMB.

Biletele pentru conferință s-au pus în vânzare pe ove.ro și pe iabilet.ro.

Share