Trupa IRIS Nelu Dumitrescu a lansat single-ul „Trecător”

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu a lansat „Trecător”, un nou extras single de pe viitorul material discografic, anunță un comunicat Universal Music România. Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Georgeta Dumitrescu.

Trupa IRIS

„Trecător” vine ca o continuare a single-urilor lansate de trupă în decursul acestui început de an și spune povestea unui om înțelept, trecut prin viață. Un om ajuns la o maturitate spirituală care îi dă posibilitatea să aprecieze lucrurile cu adevărat importante.

„Viața este ceea ce o facem noi să fie. Timpul nostru aici e limitat și, din acest motiv, trebuie să ne ancorăm în prezent și să trăim intens fiecare moment, să ne bucurăm de ceea ce viața ne oferă și să mergem înainte. Existența noastră pe Pământ nu este în zadar, și, deși viața vine cu provocările ei, suntem construiți să învingem și să ne autodepășim”, spune Georgeta Dumitrescu, autoarea versurilor piesei „Trecător”.

Trupa IRIS Nelu Dumitrescu urmează să lanseze noul album în cursul lunii următoare printr-un concert de amploare în București, iar apoi va porni într-un turneu de promovare prin țară. Datele urmează să fie anunțate atât pe site-ul trupei, cât și pe rețelele de socializare.

Share