Teatrul Masca: open call pentru proiectul „Departe de Centru, Aproape de Oameni”, ediția a doua

Teatrul Masca anunță organizarea unui open call prin care își propune să ofere companiilor de spectacol independente și teatrelor subvenționate din Capitală un spațiu de manifestare artistică.

Teatrul Masca

Teatrul Masca va găzdui în cadrul proiectului „Departe de Centru, Aproape de Oameni” spectacole și evenimente artistice în „Amfiteatrul Lacătelor de dragoste”. Ediția a doua a proiectului se va defășura în perioada 1 august – 15 septembrie 2022.

Teatrul organizator nu va percepe costuri (chirie sau utilități) în acest proiect, iar toate încasările din vânzarea biletelor vor reveni companiilor/instituțiilor care vor juca spectacole. De asemenea, Teatrul Masca va pune la dispoziție aparatură sceno-tehnică proprie (lumini/sunet) și resurse umane (departament tehnic de scenă) pentru susținerea spectacolelor. Costurile aferente reprezentațiilor (transport decor, onorarii colaboratori etc) vor fi susținute de fiecare participant.

Nu există restricții de ordin stilistic în privința spectacolelor. Acestea pot fi de teatru dramatic, teatru-dans, performance, improvizație, spectacol-lectură, concert ș.a. Proiectul se adresează publicului adult (16+) din zona de rezidență Militari – Drumul Taberei – Crângași – Giulești. Se vor accepta pentru selecție doar producții ale companiilor și teatrelor înregistrate în Registrul Artelor Spectacolului.

Evaluarea propunerilor va fi făcută de către Consiliul Artistic al Teatrului Masca. Pentru urgentarea procedurii de selecție, participanții sunt invitați să atașeze la descrierea evenimentului propus și un necesar tehnic.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare – office@masca.ro

Calendar open call Teatrul Masca

Perioada de înscriere: 12 aprilie – 1 mai 2022 (inclusiv)
Evaluarea propunerilor și selecția: 2 – 15 mai 2022
Anunț rezultate finale: 16 mai 2022
Stabilire calendar reprezentații: 16 – 31 mai 2022
Desfășurare proiect „Departe de Centru, Aproape de Oameni”: 1 august – 15 septembrie 2022

Share