Noaptea Cărților Deschise, pentru al zecelea an la Editura Litera

Editura Litera sărbătorește Ziua Mondială a Cărții prin evenimentul Noaptea Cărților Deschise, organizat sâmbătă, 23 aprilie.

Noaptea Cărților Deschise

După zece ediții consecutive, Noaptea Cărților Deschise este la ora actuală cea mai mare campanie de încurajare a lecturii din România, un eveniment prin care Editura Litera dorește să atragă atenția asupra importanței cititului, mai ales în rândul tinerilor. Și anul acesta, cei de la Litera le sunt alături cu evenimente deosebite, cu reduceri și surprize extraordinare.

O ediție-eveniment a podcastului Litera #CuVoceTare, avându-l ca invitat pe Părintele Constantin Necula, va oferi cititorilor o discuție plină de miez despre cea mai citită carte din toate timpurile, Biblia; oferte și reduceri de până la 90% la cele mai râvnite titluri de carte pe litera.ro, kit cadou format din bestsellerul „Tot ce am iubit”, de Pam Jenoff, alături de o cană aniversară în ediție limitată, minunat ilustrată de artista Mura, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru comunitatea cititorilor la Noaptea Cărților Deschise, ediția aniversară 2022.

Mai multe informații găsiți pe site-ul editurii și pe pagina de Facebook.

Share