Mădălina Pavăl lansează albumul „Roiesc” la Teatrul Godot

Mădălina Pavăl pregătește lansarea albumului „ROIESC”, un material discografic care a prins formă din dorurile, grijile și frământările ultimilor ani.

Mădălina Pavăl

Discul „Roiesc”, semnat Mădălina Pavăl, va fi lansat pe 28 mai, de la ora 19.00, la Teatrul Godot (Calea Rahovei, nr. 147 – 153) din București. Evenimentul este construit pe ideea de happening cultural ca o îmbinare labirintică de momente performative surpriză, pregătite de artiști invitați de trupă cu această ocazie specială, atât în interior, în Teatrul Godot, cât și în Grădina de Vară a Palatului Bragadiru.

Concertul de lansare a albumului „Roiesc” va fi unul sincretic și imersiv, în care muzica se va întrepătrunde cu pasaje duioase de storytelling, iar dinamismul elementelor vizuale va completa virtuozitatea sonoră a ansamblului de muzicieni.

Mădălina a avut ocazia să strângă în jurul ei 11 muzicieni extrem de talentați care activează pe scena muzicii clasice și alternative în proiectul intitulat Mădălina Pavăl Live Orchestra, un demers atent curatoriat de producătorul și artistul Alexei Țurcan. Împreună au dat naștere pieselor de pe albumul „Roiesc”, un produs muzical care își dorește să repună în valoare tot ceea ce numim origini și rădăcini.

„El se trage din straturi și straturi de trăiri vechi și uitate, de bucurii copilărești și supărări naive, iar sunetul e doar mobilul care ne-a transportat tot unde a vrut el. De fapt, nu noi am roit în jurul lui, el ne-a așezat bucățele din noi la loc, suflet cu suflet, până a ieșit un fagure din lucrurile acelea pe care ni le spunem doar în gând, ca atunci când suflăm în tort și nu zicem ce”, spune Mădălina Pavăl.

Producția, înregistrarea și mixajul albumului „Roiesc” au avut loc la studioul Unda Recording în București, iar albumul va fi lansat la label-ul german Asphalt Tango Records.

Pe 28 mai, Mădălina Pavăl și Alexei Țurcan (acordeon, chitară) vor urca pe scena Palatului Bragadiru alături de Lucian Naste (chitară), Alex Corlan (bas), Ioana Turcu (flaut), Diana Ciudin (vioară), Sarah Andreescu (vioară), Larisa Retegan (violă), Mihail Grigore (violoncel), Iacob Artin Panighiant (contrabas), Alice Hristodor (harpă) și Philip Goron (percuție).

Accesul publicului se va putea face începând cu ora 19.00, iar programul este:

19.00 – 20.30 – Vinyl DJ Set cu Dodo;
20.30 – 22.30 – concert Mădălina Pavăl Live Orchestra.

Biletele se găsesc în rețeaua www.iabilet.ro, dar se vor găsi și la intrare, în seara evenimentului, în limita spațiului rămas disponibil.

Share