„Rock Your World”, ateliere de muzică pentru elevi

Asociația Aripi Pentru Toți – A.P.T. prezintă în perioada mai-iunie 2022 proiectul educațional „Rock Your World”, finanțat în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow.

Rock Your World

Proiectul propune 9 ateliere de istoria muzicii acordate cu titlu gratuit pentru 80 de elevi cu vârste cuprinse între 14-18 ani, de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din București, partenerul proiectului. Scopul „Rock Your World” este dezvoltarea abilităților de comunicare ale tinerilor prin educație non-formală. Vor avea loc 3 ateliere pentru 3 grupuri formate din 25-30 de elevi în perioada mai-iunie 2022.

Mihai Dănciulescu, muzician, compozitor, producător muzical dar și Președinte al asociației APT declară: „Muzica este cu siguranță una dintre principalele influențe ale tinerilor, amplificând sau eliminând unele stări interioare, favorizând comunicarea și având efecte fizice asupra corpului uman. Prin darul pe care ni-l oferă muzica, ne propunem să contribuim la dezvoltarea personală a tinerilor prin atelierele propuse și să creștem accesul și participarea acestora la viața culturală”.

Puteți urmări desfășurarea proiectului pe paginile de Social Media (Facebook și Instagram) – Aripi pentru toți și pe site-ul asociației: www.aripipentrutoti.com.

Aripi pentru Toți – APT este o asociație non-profit în spatele căreia se află artiști, iubitori de muzică, având ca scop susținerea demersurilor cultural-artistice și sprijinirea inițiativelor artistice ale tinerilor.

Share