ANTON: concert și lansare de album în Quantic

Trupa ANTON lansează albumul „Templul Tăcerii” sâmbătă, 11 Iunie, în cadrul unui concert care va avea loc în clubul Quantic din Capitală.

ANTON

Albumul „Templul Tăcerii” al trupei ANTON conține 10 piese, atât cele cunoscute și îndrăgite de fani – „Mai mult decât ieri”, „Amintirea ta”, „Suntem brazi” -, cât și piese noi, iar ca bonus track pe album se regăsește imnul oficial Bikers for Humanity Romania, cântat împreună cu Cristian Hrubaru de la Rock FM.

Alături de rockerii de la ANTON va urca pe scenă ca invitat special chitaristul Alin Moise, iar în deschidere va concerta trupa Wildside. Concertul începe la ora 20.30.

O parte dintre piesele care se vor auzi la concertul de lansare vor fi precedate de momente recitative înregistrate de Claudiu Cîrțînă, Flaviu Crișan și Cristian Hrubaru pe versurile poetului Lucian Cojocaru.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Share