Două cărți de mindfulness pentru cei mici au apărut la Editura Galaxia Copiilor

Editura Galaxia Copiilor le pune la dispoziție părinților două volume de mindfulness, revelatoare pentru nevoile copiilor de astăzi, cu exerciții de meditație și concentrare menite să diminueze stresul, agitația și anxietatea din viața lor.

mindfulness

Create de scriitoarea și experta în mindfulness Kira Willey, „Respiră ca un ursuleț” și „Liniștit ca un Panda” sunt disponibile pentru precomandă pe www.all.ro, cu o reducere specială de 20% și livrare începând cu data de 25 iulie 2022.

„Respiră ca un ursuleț” cuprinde 30 de exerciții de concentrare simple, hazlii și captivante care pot fi făcute oricând, oriunde, și care îi ajută pe cei mici să se simtă calmi și încrezători, să se concentreze cu ușurință și să se încarce cu energie pozitivă. Odată ce descoperă că pot deține controlul asupra propriului corp prin intermediul respirației, copiii vor reuși să se transpună într-o stare de conștientizare și de optimism în orice moment: în mașină, în sala de clasă, acasă, chiar și pe terenul de fotbal.

„Liniștit ca un Panda” conține un set de 30 de exerciții de meditație concise, cu durata de aproximativ un minut, jucăuș ilustrate și captivant redate, menite să îi ajute pe copii să integreze mindfulnessul în rutina zilnică. Exercițiile de mindfulness create de Kira Willey sunt deopotrivă simpatice și relaxante. Atât micuții, cât și adulții din viețile lor vor îndrăgi activitățile din paginile acestor cărți și se vor distra de minune.

Cele două volume reprezintă un instrument minunat și pentru educatori, profesori și alți adulți implicați în creșterea, îngrijirea și educarea copiilor.

„Mindfulnessul nu trebuie să fie complicat. Nu aveți nevoie de vreo pernuță pentru meditație, de clopoței sau de bețigașe parfumate! Și nici nu e cazul de explicații lungi în care să demonstrați copiilor de ce sunt atât de valoroase exercițiile de mindfulness. De fapt, cu cât folosiți mai puține cuvinte, cu atât mai bine! Pur și simplu, începeți să respirați. Împreună. Ca niște ursuleți. Și vedeți ce se întâmplă!”, spune Kira Willey.

În luna iulie, pe www.all.ro, toate cărțile pentru copii beneficiază de o reducere suplimentară de 15% prin introducerea codului vacanta2022 la finalizarea comenzii.

Share