Nordic Film Festival revine cu ediția a treia

A treia ediție a NORDIC FILM FESTIVAL va avea loc în perioada 22-25 septembrie în București, la Cinema Elvire Popesco, din Bd. Dacia, Nr. 77.

Nordic Film Festival

14 pelicule de lungmetraj vor fi prezente la #NordicFF, aducând în prim plan perspective cinematografice unice și atipice, care celebrează diversitatea formelor și viziunilor artistice abordate de cineaștii din toate cele cinci țări nordice: Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia și Suedia.

Iubitorii de film din Capitală vor fi întâmpinați anul acesta cu un program variat, pentru toate vârstele, care va include peliculele multipremiate „Run Uje Run”, „Hope”, „The Blind Man Who Did Not Want To See Titanic”, „Erna at War”, „Tove”, „Legends of Valhalla: Thor”, „My Dad, Marianne”, „Dreambuilders”, „Super Furball”, „Agnes Joy”, „Out Stealing Horses”, „Wildland”, „Beware of Children” sau „Tigers”. Proiecțiile vor fi subtitrate în limba română.

„Ne dorim ca Nordic Film Festival să reprezinte o pauză de la cotidian, o oază de cultură și umanism într-o perioadă tulbure a Europei. Am ales să organizăm din nou Nordic Film Festival pentru că legăturile culturale europene nu trebuie să înceteze, iar un festival de film în minus ar fi o adevărată adâncitură spre abis într-o industrie culturală ce oricum arată slabe semne de revenire”, afirmă Vlad Rotaru, Directorul Artistic al festivalului.

Festivalul este organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Danemarcei în România, Ambasadei Republicii Finlanda în România, Consulatului Republicii Islanda în România, Ambasadei Regatului Norvegiei în România și Ambasadei Suediei la București.

Pentru program și informații suplimentare, urmăriți paginile de Facebook, Instagram și TikTok ale Nordic Film Festival.

Biletele pentru Nordic Film Festival se găsesc cu un click AICI sau direct la casieria sălii de cinema Elvire Popesco.

Share