Doro Pesch cântă în Berăria H la Rock United by Scarlet Aura

Legendara artistă germană Doro Pesch va cânta în Capitală pe 25 octombrie la prima ediţie Rock United by Scarlet Aura, un eveniment care adună câteva nume importante ale rockului românesc și internațional.

Doro Pesch

Cu carieră impresionantă, Doro Pesch va sărbători anul viitor 40 de ani de activitate printr-un show grandios în Germania. Dacă începuturile solistei se leagă de trupa Warlock, ultimele decenii au consacrat-o drept una dintre cele mai apreciate şi puternice voci feminine de pe scena metal.

Cu o apariţie magnetică, voce inconfundabilă şi hituri precum „All We Are”, „Raise Your Fist In The Air” şi „Für Immer”, Doro este o prezenţă constantă pe scenele marilor festivaluri europene, iar acum ajunge în România pentru o apariţie exclusivistă în cadrul primei ediţii Rock United by Scarlet Aura care va avea loc pe 25 octombrie la Beraria H din București. Mesajul artistei pentru fanii din România poate fi văzut și auzit după ce dați un click AICI.

Celălalt învitat special al serii va fi Ralf Scheepers, solistul care cântă cu trupele Primal Fear, Gamma Ray şi, mai recent, Avantasia.

În compania celor doi invitaţi de marcă, trupa autohtonă Scarlet Aura va oferi un show de proporţii, cu piese proprii, coveruri foarte iubite, dar și melodii din repertoriul invitaților, cântate în duet.

Atmosfera va fi încălzită, în deschidere, de bucureștenii de la Green Ties.

Biletele pentru concertul Rock United by Scarlet Aura, cu Doro şi Ralf Scheepers invitaţi speciali, se găsesc cu un click AICI.

Share