Classix Festival a ajuns la a patra ediție

În perioada 26 februarie – 4 martie, la Iași va răsuna din nou muzica clasică în cadrul celei de-a patra ediții Classix Festival, unde sunt așteptați peste 4.500 de spectatori, anunță un comunicat al organizatorilor.

Classix Festival

Programul acestui an este conturat în jurul tematicii de Metamorfoză și a felului în care, într-o eră a schimbării constante, urcușurile și coborâșurile vieții ne oferă o altă înfățișare de fiecare dată. Societatea evoluează, artiștii se reinventează, oamenii se adaptează. Muzica ne însoțește în tot acest periplu al metamorfozei interioare. Classix Festival 2023 e gata să scoată la iveală progresul creator, puterea de apreciere și curajul emoțional.

Programul concertelor la Classix Festival poate fi consultat cu un click AICI.

Cea de-a patra ediție a Classix Festival va reuni la Iași peste 90 de personalități internaționale ale muzicii clasice din 18 țări în cadrul a 8 concerte, 68 de masterclass-uri, paneluri și dezbateri, proiecții de film, vernisaje și multe alte activități conexe. Concertele vor fi difuzate live pe pagina de Facebook a Classix Festival și a partenerilor, iar biletele și abonamentele la festival pot fi achiziționate online.

Share