„Elixirul dragostei”: avanpremieră la Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii invită spectatorii la avanpremiera operei „Elixirul dragostei”, celebra lucrare a lui Gaetano Donizetti, pe 24 februarie, ora 18.30. Montarea semnată de maestrul Cristian Mihăilescu promite publicului de toate vârstele și mai multe momente comice decât opera originală în sine.

Elixirul dragostei

„Elixirul dragostei” va fi o întreagă aventură pentru personaje, interpreți și spectatori, care implică salturi în timp, călătorii în spațiu, personaje din alte lumi și o mulțime de poante și aluzii la viața de zi cu zi, plus efecte și gaguri care vor face deliciul copiilor.

Acest univers este realizat de scenograful Adrian Damian, autor al mai multor creații de succes în teatrele din București, iar costumele sunt concepute de creatoarea Iolanda Mutu. Scenografia are în vedere folosirea la maximum a tuturor resurselor tehnice ale scenei de la Opera Comică pentru Copii, folosirea de efecte speciale, de decor și de lumini, o feerie de culori și costume spectaculoase.

„Acțiunea spectacolului se va desfășura pe Pământ, dar și în cosmos, în diverse galaxii pe care le vom traversa împreună cu spectatorii. Pentru a ilustra această călătorie am fost foarte mult ajutat de proiecții, de ecranul nostru cu leduri, dar și de multe alte „plutiri”, ca să spunem așa, printre astre, la care vor lua parte și spectatorii maturi, dar mai ales cei tineri, copiii. Iată că elixirul dragostei plutește în univers, nu numai pe Pământ”, a declarat maestrul Cristian Mihăilescu, regizorul spectacolului.

Biletele se găsesc cu un click AICI – inclusiv pentru următoarele reprezentații.

Share