Trupa D.E.N.I.S. pleacă în primul turneu național alături de PLANT

Trupa bucureșteană de garage-rock D.E.N.I.S. pornește în primul turneu național alături de formația PLANT (Post-Punk/RO). Turneul, intitulat „Miezul Nopții România”, este realizat cu ajutorul Supersomnic Records.

D.E.N.I.S.

D.E.N.I.S. și PLANT vor ajunge în primă instanță în următoarele orașele, iar ulterior se vor adăuga și alte show-uri:

  • 23.03 – Cluj-Napoca – Flying Circus
  • 24.03 – Oradea – Moszkva Kavezo
  • 25.03 – Craiova – Blizzz Music Bar
  • 05.04 – București – Control Club (Europavox Festival)*
  • 08.04 – Iași – Rock’n’Rolla
    *D.E.N.I.S. only

Trupa D.E.N.I.S. a fost formată în 2020 de multi-instrumentalistul Daniel Boiangiu (Cardinal, F*ck You! Dracu, Cold Brats, Larvae). Universul lui Denis este caracterizat de riffuri stridente de chitară, sintetizatoare tăioase și percuție agitată, iar compozițiile de rock psychedelic și punk de pe albumul său de debut – „Miezul Nopții București” (2022) – spun povestea personajului eponim cu capul mare și verde, pierdut în labirintul de beton al capitalei.

Membrii formației D.E.N.I.S. sunt:

Daniel Boiangiu – chitară/voce;
Marko Krkljus – chitară;
Marat Ibraghimov – chitară bas;
Gabriel Gîrghescu – clape/percuție/voce;
Alex Suciu – tobe.

PLANT este un trio de post-punk care a atras rapid atenția undergroundului bucureștean după lansarea materialului de debut – „Demos” (2021), un EP de 4 melodii cu refrene captivante și instrumentale pe măsură, care plimbă ascultătorul printr-un rollercoaster de stări. Show-ul lor live este energic și compact, trio-ul dând dovadă de multă forță, sub compozițiile ultra-catchy ale frontmanului Sergiu Frățilă. Anul 2022 aduce la lumină primul single al trupei – „Mai Mult”.

PLANT înseamnă:

Sergiu Frățilă – chitară/voce;
Dan Gugiu – chitară bas;
Teodor Șindrilaru – tobe.

Share