„Cina perfectă”: hai la o comedie italiană din 17 martie!

„Cina perfectă”, o comedie italiană în regia lui Davide Minnella, cu Salvatore Esposito și Greta Scarano, cunoscuți publicului român din serialele de succes „Gomorrah” și „Fargo”, va rula în cinematografele din România din 17 martie.

Empire Video Production lansează în cinematografe „Cina perfectă”, o comedie cu și despre arta gastronomică, unde ingrediente precum iubire, mafioți cu inimă mare și suspans se îmbină de minune.

„Cina perfectă” este o poveste de dragoste care aparent nu se poate întâmpla. Carmine este un mafiot bun la suflet, în timp ce Consuelo este iute la mânie și o profesionistă talentată în domeniul gastronomiei. La prima vedere, tot ce au în comun este o copilărie dificilă. Cu toate acestea, ei împărtășesc o pasiune care îi aduce împreună. Pasiunea lor pentru arta culinară și aspirația comună de a construi ceva cu adevărat frumos le vor oferi șansa de a se reinventa.

Davide Minnella este regizor și scenarist. În 2014 și-a făcut debutul ca regizor cu documentarul parodic multipremiat „Ci Vorrebbe un Miracolo”, despre problemele din mediul marin italian. „Cina perfectă”/„An Italian Gourmet Crime Story” este primul său lungmetraj. Filmul a câștigat marele premiu Bucharest Best Comedy Film și face parte dintr-o campanie de promovare a filmului european, susținută de Institutul Cultural Italian.

Share