„RAMONA HORVATH Quartet ft. TONY LAKATOS”, turneu național din 6 mai

Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Kaufland România prezintă turneul național „EUROPEAN JAZZ SOCIETY. RAMONA HORVATH Quartet ft. TONY LAKATOS”, turneu susținut de grupul pianistei Ramona HORVATH (România/Franța), care îi include pe Nicolas RAGEAU (contrabas – Franța) și Minchan KIM (baterie – Germania) și-l are ca solist invitat pe celebrul saxofonist Tony LAKATOS (Germania).

RAMONA HORVATH

La baza acestui proiect stă ideea unei comuniuni interculturale, în care un grup european, alcătuit din muzicieni de renume internațional, din diferite țări europene (Franța, Germania, Ungaria și respectiv România), se reunesc sub semnul muzicii și al creației spontane, pentru a dialoga în limbajul universal al muzicii, îmbinând elemente specifice din cultura și universul fiecăruia dintre cei patru muzicieni.

Turneul se desfășoară in jurul zilei de 9 mai, Ziua Europei, această dată fiind aleasă în mod special pentru a sublinia unitatea Europei, comuniunea și colaborarea între artiștii europeni, în spiritul unei muzici care se va derula spontan, într-o manieră organică, creând astfel momente unice de simbioză și dialog, pe scenă în fața publicului.

Programul turneului „RAMONA HORVATH Quartet ft. TONY LAKATOS”

Turneul „EUROPEAN JAZZ SOCIETY. RAMONA HORVATH Quartet ft. TONY LAKATOS” se va desfășura în perioada 6 – 11 mai 2023 după cum urmează:

CLUJ-NAPOCA, 6 mai 2023, ora 19:00, SALA RADIO, Strada Donath nr. 160

Evenimentul de deschidere a turneului național „Ramona Horvath Quartet ft Tony Lakatos” este organizat în parteneriat cu Radio Cluj și Asociația Autism Transilvania, în cadrul celei de-a IX-a ediții a proiectului SUFLET ÎN CULORI (concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism).

În deschiderea concertului va fi prezentă Trupa MODIWO, acompaniată de tineri Ambasadori ai Asociației Autism Transilvania din Cluj-Napoca, care va susține un moment muzical. Biletele sunt disponibile pe www.ENTERTIX.ro și www.MYTICKET.ro. Fondurile obținute în urma vânzării biletelor vor fi direcționate către Asociația Autism Transilvania pentru a susține programul „Vreau să fiu independent!”, program care va oferi copiilor și tinerilor cu autism posibilitatea de a intra în contact cu diverse meserii, prin 5 ateliere vocaționale.

TÂRGU MUREȘ, 8 mai 2023, ora 19:00, PALATUL CULTURII, Piața Victoriei nr. 1

Cel de-al doilea eveniment din cadrul turneului național „Ramona Horvath Quartet ft Tony Lakatos” este organizat în parteneriat cu Palatul Culturii din Târgu Mureș. Mai multe informații găsiți pe www.palatul-culturii.ro.

SFÂNTU GHEORGHE, 9 mai 2023, ora 19:00, TEATRUL ANDREI MUREȘANU, Str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 10

Cel de-al treilea eveniment din cadrul turneului național „Ramona Horvath Quartet ft Tony Lakatos ” este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe și Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar din Sfântu Gheorghe. Biletele pot fi achiziționate pe www.EVENTIM.ro.

BUCUREȘTI, 11 mai 2023, ora 19:00, SALA RADIO, Strada General Berthelot, nr. 60-64

Evenimentul de închidere a turneului național „Ramona Horvath Quartet ft Tony Lakatos” este organizat de Societatea Română de Radiodifuziune și Orchestrele și Corurile Radio România în cadrul stagiunii 2022-2023 și promovat și susținut de Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură. Biletele pot fi achiziționate pe www.IABILET.ro.

Share