„Cheful suprem” de Tudor Muşatescu, montat pentru prima dată pe o scenă de teatru

Comedie scrisă de strălucitul om de teatru Tudor Muşatescu, „Cheful suprem” este pusă pentru prima oară în scenă de regizoarea Beatrice Rancea la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

Cheful suprem

Un spectacol tonic, în nouă personaje, „Cheful suprem” se bucură de o distribuţie de excepţie, în care regăsim nume precum: Claudiu Istodor, Luminiţa Erga, Cristi Toma, Silviu Biriş şi alţii, cu participarea extraordinară a sopranei Arlinda Morava şi a mezzosopranei Adriana Alexandru. Premiera are loc vineri, 19 mai 2023, de la ora 19.00, la ARCUB – Hanul Gabroveni, Sala Mare.

Scris pentru teatru radiofonic, „Cheful suprem” este un text mai puţin cunoscut al autorului „Titanic-Vals” şi „…Escu”, Tudor Muşatescu, şi a fost interpretat la radio de artişti precum Dem Rădulescu, Sanda Toma, Alexandru Giugaru, Nineta Gusti, Ştefan Mihăilescu-Brăila în 1969 (regia artistică Constantin Moruzan).

Montată pentru prima dată pe o scenă de teatru, producţia „Cheful suprem” de la ARCUB propune un spectacol efervescent în care comedia de moravuri se îmbină cu momente muzicale în viziunea regizorală a creatorului de teatru, operă şi balet Beatrice Rancea. Renumită pentru abordările creative ale unor texte celebre, Beatrice Rancea semnează adaptarea pentru scenă, mişcarea scenică şi light design-ul spectacolului şi propune publicului o interpretare contemporană şi originală a textului dramaturgic din anii ‘60.

Biletele se găsesc online de pe arcub.ro, Entertix.ro, Myticket.ro, în magazinele partenere și la casa de bilete ARCUB (strada Lipscani 84-90): Cat. I – 70 lei; Cat. II – 50 lei.

Share