„Fluturii sunt liberi” se joacă la Teatrul Arte dell’Anima

Spectacolul „Fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe se joacă la Teatrul Arte dell’Anima din București pe 20 mai, la ora 19.00.

Fluturii sunt liberi

Don este un tânăr care a trăit toată viața într-un cocon, nelăsat de mama lui, Florence Baker, să-și poată lua zborul. Totuși, face haz de necaz. După o lună în care locuiește singur într-un apartament din San Francisco, în apartamentul de lângă el se mută o fată care vrea să trăiască într-o zi o viață întreagă.

Jill are un trecut foarte colorat și își dorește o înmormântare ca la Disneyland. După o noapte cu artificii, povestea lor se complică în momentul în care mama tânărului se furișează pe ușă. Mama lui Don, o renumită scriitoare de cărți pentru copii, este o femeie elegantă, impunătoare și sofisticată care nu aprobă noul lui mod de trai. În același timp, ea îl folosește pe regizorul Ralph Santori ca scuză pentru a nu se implica într-o relație serioasă.

„Fluturii sunt liberi” este un spectacol pentru toate vârstele, o lecție de viață atât pentru adolescenți, cât și pentru părinți, din care vei afla ce înseamnă libertatea, încă de la primele acorduri de chitară.

Durata: 1h 45
Distribuție:
Jill Tanner – Andreea Boșneag
Florence Baker – Sidonia Gabriela Ganea
Don Baker – Valentin Andrieș
Ralph Santori – Alexandru Radu
Regia: Colectivă

Biletele pentru „Fluturii sunt liberi” disponibile în rețeaua myStage.ro.

Programul spectacolelor care se mai joacă luna aceasta la Teatrul Arte dell’Anima poate fi găsit cu un click AICI.

Share