A început Bookfest!

Salonul Internațional de Carte Bookfest a început pe 24 mai în pavilionul B2 de la Romexpo și vă așteaptă cu noutăți editoriale, lansări de carte, întâlniri cu autorii, ateliere și dezbateri. Invitatul de onoare al acestei ediții este Italia.

Bookfest

În programul zilei de joi, 25 mai, își fac loc evenimente pentru copii, cum ar fi Atelierul de lectură și joacă, Povestea unui polonic (la standul Bookfest Junior), prezentarea aparițiilor editoriale din Italia și intervenții ale celor opt edituri italiene prezente la Bookfest, alături de lansări de carte pentru copii și adulți, dar și ateliere de scriere.

Printre invitații zilei se numără Florin Spătaru și Roxana Ruscior, Adrian Majuru, Radu Aldulescu, Daniela Zeca Buzura, Adrian Cioroianu și Melania Mazzucco.

Programul zilei de 25 mai, alături de programul general al evenimentelor de la Bookfest 2023 poate fi consultat cu un click AICI.

La fel ca la toate evenimentele Bookfest, intrarea publicului este liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele și proiectele interactive programate pe durata acestuia. Programul de vizitare pentru zilele următoare:

joi, 25 mai — 10:00-20:00;
vineri, 26 mai — 10:00-21:00;
sâmbătă, 27 mai — 10:00-21:00;
duminică, 28 mai — 10:00-20:00.

Share