The Jazz Cave Festival: muzică, expoziții & more

Peștera Ialomiței va găzdui, pentru a treia oară, festivalul The Jazz Cave Festival, un eveniment care și-a propus să restaureze legătura organică dintre om, sunet și elementele naturii.

The Jazz Cave Festival

The Jazz Cave Festival va avea loc în perioada 16 – 18 august în peștera Ialomiței și va cuprinde concerte de jazz, dar și alte stiluri muzicale, expoziții itinerante și drumeții în stațiunea turistică Peștera – Padina.

Spațiul spectaculos din Muntele Bătrâna va răsuna, încă o dată, pe acorduri de jazz, invitând publicul să experimenteze acustica unică a acestei incinte naturale. Festivalul The Jazz Cave Festival va omagia diversitatea artei sunetelor improvizatorice printr-un program complex de trei zile de recitaluri susținute de formații apreciate din România, Bulgaria, Albania, Azerbaidjan, Italia, Irlanda, Olanda, dar și SUA și Japonia.

Printre artiștii prezenți vor fi Cătălin Milea (România), Jesse Davis Quartet (SUA) și Rain Sultanov & Shahin Novrasli (Azerbaidjan). Programul concertelor și alte noutăți sunt permanent actualizate pe pagina de Facebook The Jazz Cave Festival.

Biletele costă 75 lei pe zi (pentru recitalurile zilnice din peșteră) sau 150 lei (abonament cu acces la toate cele evenimentele festivalului) și sunt disponibile pe platforma Entertix. Biletele includ accesul la concertele și evenimente conexe din Padina, vizitarea Peșterii, a expoziției și o degustare de vin.

Evenimentul The Jazz Cave Festival este organizat de Asociația UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Exces Music.

Share