Editura Litera lansează colecția de lux Agatha Christie

Editura Litera lansează colecția de lux Agatha Christie. Cele mai cunoscute romane polițiste și de mister din literatura universală sunt reunite acum într-o ediție limitată.

Agatha Christie

Calitatea grafică splendidă a volumelor și eleganța acestei colecții transformă experiența lecturii într-un veritabil moment de răsfăț, care completează în mod fericit provocările intelectuale pe care celebra autoare Agatha Christie le-a lansat ca nimeni alta pasionaților de literatură polițistă. Cititorii vor fi angrenați într-un carusel de mistere alături de personaje cunoscute în întreaga lume, de la Miss Marple la Hercule Poirot și la multe alte figuri cheie ale romanului de gen.

Volumele cult ale acestei colecții pot fi achiziționate prin abonament, opțiune disponibilă exclusiv pe site-ul Editurii Litera, cu o ofertă specială de abonare cu reducere, transport gratuit și cadouri exclusive ale colecției. Grație acestei oferte speciale de abonare, cititorii pot avea primele două volume ale colecției („Crima din Orient Express” și „Moarte pe Nil”) la prețul exclusiv de 49,98 lei, dacă se abonează până pe 22 septembrie, și 79,98 lei pentru următoarele luni, dacă se abonează din 23 septembrie.

Colecția este disponibilă și la chioșcurile de presă din țara din data de 8 septembrie.

Share