Proiectul artistic „Rock Your World II” ia startul la Școala Gimnazială nr. 41

Asociația Aripi Pentru Toți – APT, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 41 București, a demarat proiectul „Rock Your World II”, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow. Acest proiect deosebit începe pe 23 septembrie cu Parada „Rock Your World II”, la care poate participa orice doritor, locuitor al cartierului Ion Creangă, urmată de ateliere de istoria muzicii, activități muzicale și mentorat, care se vor desfășura în perioada 25 septembrie – 13 octombrie 2023 la sediul partenerului.

Rock Your World II

Scopul acestei ediții a proiectului este de a inspira elevii claselor a VI-a și a VII-a din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 41 să descopere minunata lume a muzicii și a ritmului, sub îndrumarea unor muzicieni profesioniști și a unui invitat special, dar și de a promova proiectul în rândul locuitorilor cartierului Ion Creangă prin intermediul Paradei, eveniment deosebit in rândul activităților de gen.

Proiectul „Rock Your World II” începe cu o paradă spectaculoasă care pornește din fața Școlii Gimnaziale nr. 41, pe 23 septembrie, de la ora 10.30 și având ca destinație foișorul din Parcul Ion Creangă, unde cei prezenți sunt așteptați cu muzică, ateliere muzicale dar și cu elemente surpriză. Această paradă este primul pas în călătoria muzicală care urmează.

Între 25 septembrie și 13 octombrie, la Școala Gimnazială nr. 41, elevii claselor a VI-a și a VII-a vor avea ocazia de a participa la ateliere de istoria muzicii, activități muzicale și mentorship. Aceste activități sunt menite să îi introducă în universul fascinant al muzicii și să le ofere îndrumare de la muzicieni profesioniști.

Printre cei care vor face acest proiect posibil se numără membrii trupei de heavy metal Scarlet Aura Mihai Dănciulescu, Rareș Nistor și Matthias Klaus, care le vor oferi elevilor o perspectivă unică asupra muzicii rock. De asemenea invitat special va fi Mihaela Pohoață, triplă campioană mondială la gimnastică aerobică. Ea va aduce jocuri muzicale și de ritm, demonstrații de ritm și mentorat, completând astfel experiența muzicală a participanților.

„Rock Your World II are ca obiectiv să stimuleze creativitatea, să încurajeze pasiunea pentru muzică și să dezvolte abilitățile tinerilor. Participanții vor descoperi puterea terapeutică a muzicii și își vor crea amintiri de neuitat într-o atmosferă de învățare distractivă și inspirațională”, a declarat Aura Dănciulescu, manager de proiect și Vicepreședinte al Asociației Aripi Pentru Toți – APT.

Share